A kosár üres
2017. április 02., vasárnap 09:41

CS7 Mindig mindent másképp látok mint a borász kollégáim!

Tegnap abszolváltuk a CS7 nevű kóstolót, ahol hét Csaba nevű borász:

 (Koch, Krenner, Miklós, Orosz, Sebestyén, Vesztergombi, Demeter ) a nyolcadik Máthé Csaba nevű szervezővel együtt mutatta be a borait a Zwack palotában.

Minden hasonló rendezvényen, nagy kóstolókon, fesztiválokon van egy hatalmas hiányérzet bennem amit eddig még nem sikerült áthidalnom! Ez pedig az, hogy lehetetlen annyit beszélgetni a vendégeimmel amennyi őket megilletné! Százan állnak sorba a pultunknál és mint egy gép, öntjük amit kérnek és csak egy szia, köszönömre jut idő….

Nem így volt ez a CS7-en! Volt 7 borász és 20 vendég. Pont ezért gondolom, mondom azt, hogy az idei év eddigi legjobb borbemutatója volt!

Tudtam odafigyelni, mit mondanak az emberek nekem! Mi tetszik a boraimban, vagy mi nem. Milyen a címke, a sztorikat, hogy mikor találkoztak velem először, mit gondolnak a kollegáim borairól…. Hát igen, ezt a borkóstolót élvezni lehetett!

Ha már a kollegák, csak a javából kettő:
Koch Csaba méltán viseli a borászok között, a Mágus ragadvány nevét!
Este elkaptam egy pillanatát mikor a saját boráról mesélt!És itt a mindig mosolygós Miklós Csaba aki engem is mindig vidámmá tesz!
Végezetül, tegnap egy bort találtam a sok finom bor között, amit úgy ajánlok a borszerelmeseknek, hogy kihagyhatatlan!Demeter Csaba
„Jó bor, jó barát!”

 

Megjelent: 494 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. április 24., hétfő 11:31
 

© 1996-2018 Demeter Borászat Kft.

Szponzorált együttműködés nyomán megjelenített tartalom. 

Tel.: +36-20-585-11-26