A kosár üres
2017. április 13., csütörtök 09:56

Nekünk a konkurenciánk a sör!

Nekem egy másik borász társ, nem konkurencia! 

Minden borkóstolón elhangzik a kérdés, hogy milyen a kapcsolat a borászok között Egerben. Nagy a konkurencia harc? A megközelítés nem jó!

A konkurenciám nekem nem egy másik borász! Nekem egy másik borász társ egy munkában, amit az emberek bizalmáért és tudatosságáért végzünk. Hogy bízzanak a magyar borban, a magyar borászokban! Ezen belül bízzanak Egerben, az egri borokban, az itteni borászatokban és borászokban.

Minden egyes embernek külön - külön el kell mondani, hogy a bor egy természet adta ital, az egyetlen ami akár emberi beavatkozás nélkül is el tudna készülni, hisz leesik a szőlő egy kis sziklás gödörbe, összetörik, ott a helyszínen magától kierjed és 4-5 nap múlva, ha nem párolog el, bor is van belőle. Mi ez, ha nem a legtermészetesebb alkoholos nedünk?! Ha az embereknek ezt elmeséljük és természetesen emellé finom bort kínálunk nekik és mindig finomat, akkor bízni fognak ebben ez italban és a bor nem egy eszköz lesz a kezükben amitől berúgnak, hanem egy a természet és a borász által előállított 2-3 ezer éves kultúrával rendelkező nedü, amit ha megisznak, jól érzik tőle magukat testileg és lelkileg is.

A többi borásszal együtt közvetítjük a természet adta illatokat és ízeket. Ez egy közös munka, nem konkurencia harc! Nekünk a konkurenciánk a sör! Velük kell megvívni a harcot a helyért az emberek szívében!


Demeter Csaba
„Jó bor, jó barát!”

 

Megjelent: 1075 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. máj. 23., kedd 12:53
 

© 1996-2018 Demeter Borászat Kft.

Szponzorált együttműködés nyomán megjelenített tartalom. 

Tel.: +36-20-585-11-26